ЗМІНИ  АБО ДОДАЙ  ИНФОРМАЦІЮ

ВХІД

Головна » 2014 » Травень » 28 » Вінницькі рятувальники зняли застряглого на балконі чоловіка і витягли з палаючого підвалу пенсіонера А ще не дозволили потонути молодому хл
21:32
Вінницькі рятувальники зняли застряглого на балконі чоловіка і витягли з палаючого підвалу пенсіонера А ще не дозволили потонути молодому хл

 

Урбаністичний альпінізм іноді призводить до найнесподіваніших ситуацій. При спробі перелізти зі свого балкона на сусідній, 33 -річний вінничанин застряг між конструкціями. Щоб його звільнити , довелося залучати бригаду рятувальників.

Як правило , подібним « альпінізмом » займаються або злодії - домушники , або « побіжні » коханці , яких застали практично зненацька. В даному випадку в курйозну ситуацію ввечері 19 травня потрапив господар квартири будинку по вулиці Станіславського. Коли він відкривав зсередини вхідні двері , зламався замок. Чоловікові нічого не залишалося , як спробувати через сусідній балкон вибратися з житла , але ця спроба теж виявилася не зовсім вдалою.

Прибулі за викликом рятувальники побачили , що людина висить між балконами на 2 -му поверсі , і за допомогою висувної драбини зняли його з висоти. Днем того ж дня пожежній бригаді довелося рятувати людину ще й з підвалу . Як повідомляє прес -служба ГУЧС у Вінницькій області , з підвального приміщення триповерхового будинку по вул. Ленінградської клубочився густий дим. Місцеві жителі розповіли рятувальникам , що можливо , там хтось залишився ... Пошуки ускладнювалися переплануванням - замість трьох великих кімнат приміщення було розділене на шість , і кожна з них була заставлена ​​старими вікнами , дверима , шафами , тумбочками , картонними коробками та іншим мотлохом , точніше «цінним майном». Після декількох спроб пошукових заходів , в одній з віддалених « кімнат» співробітники служби « 101 » відшукали 62 -річного чоловіка , що лежав на підлозі і надихавшись чадним газом. Його винесли на свіже повітря та передали медикам «швидкої допомоги».

Наступного дня - 20 травня - « эменесники » довелося « кидатися з вогню та в воду». У диспетчерську службу надійшло повідомлення , що потопаючому в Південному Бузі в районі вул. Київської потрібна допомога. Співробітники оперативно -рятувальної бригади встигли прибути до очеретяним заростях біля берега і витягнути 24 -річного хлопця на сушу. Як пізніше з'ясувалося , молодий вінничанин , стрибнувши в річку , збирався покінчити з собою. Але опинився в болотистій місцевості ... Постраждалого в стані психічного розладу і алкогольного сп'яніння каретою «швидкої допомоги» доставили в лікарню для « приведення до тями ».

Переглядів: 485 | Додав: zel200603 | Теги: МЧС, ЧП | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

ФОТО ВІННИЦІ

ВТЕМІ

Пошук

Пошук

Пошук

Пошук

Пошук

Архів записів

Календар

«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031